DJ Jazzy Jeff (Fresh Prince Of Bel-Air) komt naar Utrecht

Geschreven door op 4 februari 2016 om 16:04
DJ Jazzy Jeff, artificial intelligence, DJ Mixer muziek house mengpaneel electronische muziek - CC0 Public Domain, charanjit singh

DJ Jazzy Jeff komt naar TivoliVredenburg Utrecht! De Amerikaanse hip-hop producer staat vooral bekend om zijn werk met Will Smith.

Jazzy Jeff in Utrecht

Kaarten voor DJ Jazzy Jeff in TivoliVredenburg zijn reeds in de verkoop gegaan! De Amerikaanse hip-hop artiest geeft zijn concert in de Ronda zaal. Het evenement vindt plaats op vrijdag 29 april en duurt van 23:00 uur ’s avonds tot 04:00 uur ’s ochtends. Kaarten zijn te verkrijgen via de website van TivoliVredenburg.

Helaas neemt de DJ de Fresh Prince, aka Will Smith, niet mee naar dit concert, ondanks dat de twee kortgeleden aankondigden weer samen op het podium te staan.

DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince

Samen met de Fresh Prince scoorde Jazzy Jeff eind jaren tachtig en begin jaren 90 enkele hits. Een aantal van deze waren Girls ain’t nothing but Trouble, Parents Just Don’t Understand, The Fresh Prince of Bel-Air (de titelsong) en Summertime.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.