Laurence Jones voor concert naar Nederland

Geschreven door op 7 juni 2016 om 11:27

De talentvolle bluesmuzikant Laurence Jones komt naar Nederland! De Engelsman geeft in november een optreden in Utrecht!

Laurence Jones concert

Ben je in voor een potje goede blues? Dan is het optreden van Laurence Jones the place to be! Op woensdag 30 november geeft de Engelse blues muzikant een optreden in Tivoli De Helling in Utrecht.

Laurence Jones kaarten

Kaarten voor het optreden zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De voorverkoop start op donderdag 9 juni om 10:00.

Tussen de grote namen

Jones is pas 25 jaar oud, maar speelt al alsof hij een van de grootste veteranen in het vak is. Niet voor niets wordt hij vergeleken met Eric Clapton, Buddy Guy en ‘een genie’. En de grote veteraan dat hij is, komt hij dit jaar ook al met zijn vierde album Take Me High. Het album komt op 22 juli uit.

Jones mag met recht een harde werker en muzikant in hart en nieren genoemd worden. Komt zijn briljante spel zien in Utrecht!

En mocht Utrecht te ver weg zijn, in september is de Engelsman te zien in vier andere zalen in Nederland. Zo veel kansen om het grote talent te zien!

 

YouTube player

Bron: Tivoli De Helling

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.