Liam Pek brengt debuutalbum ‘From The Forest’ uit

Geschreven door op 25 april 2017 om 10:12
Albumcover: Liam Pek - From The Forest

Heb jij al wel eens van Liam Pek gehoord? Nu wel! De muzikant heeft op 19 april zijn debuutalbum ‘From The Forest uitgebracht! 

Liam Pek – ‘From The Forest’

Misschien ken je hem nog niet, maar de jonge, getalenteerde singer-songwriter Liam Pek eist binnenkort al je aandacht op. Liam is pas 19 lentes jong, maar heeft bakken met talent én zijn eerste album is nog warm van de pers! ‘From The Forest’ kwam uit op zijn verjaardag, 19 april 2017.

Wie is Liam Pek?

Zo’n vier jaar terug kwam Pek voor het eerst serieus in aanraking met het maken van muziek. Samen met een vriend begon hij in Frankrijk een folk duo, a la Simon and Garfunkel. Anderhalf jaar geleden begon hij met piano spelen en het schrijven van eigen nummers. Daar zijn we hem nog altijd dankbaar voor. From The Forest is het resultaat van een jaar lang nummers schrijven en geïnspireerd worden door artiesten als The Beach Boys, The Beatles en Beck.

Pek style

Zijn nummers zijn mysterieuzer dan we gewend zijn in de mainstream alternatieve popcultuur. Ze nemen je mee naar een droomwereld, waarin vogels vrolijk fluiten en de zon altijd schijnt. Met zijn lyrics dwingt hij je een eigen interpretatie te geven aan de teksten en melodieën. Bij zijn nummers horen beelden. De beelden zouden worden uitgebracht na zijn eerste album, dus dat is nog even afwachten.

Luister hier naar het album:

Bron: Site Coveringelliott, Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Albumreleases · Artiesten · Fun Content · Liam Pek Nieuws · Nieuws