Metalband Godsmack aankomend najaar naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 30 april 2018 om 10:49
Godsmack - Foto: Andreas Lawen, Fotandi (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

Eindelijk! Godsmack komt voor een headline show naar Nederland! De Amerikaanse metalband reist aankomend najaar naar Amsterdam voor een show in de Melkweg.

UPDATE 31-10-2018: Zojuist heeft de Melkweg de nieuwe datum voor het geannuleerde concert in november bekendgemaakt. De nieuwe datum voor de show is maandag 11 maart 2019.

Godsmack aankomend najaar naar Melkweg

Fans van de Amerikaanse band Godsmack hebben er lang op moeten wachten maar aankomend najaar is het eindelijk zover: de heren komen voor een eigen headline show naar Nederland! De rockers waren de afgelopen twee decennia al in Nederland te vinden. Zo stond de band in 2015 op FortaRock, terwijl het eerder het voorprogramma verzorgde voor metallegendes Black Sabbath (1999) en Metallica (2003).

Aankomend najaar is het dan echt tijd voor een eigen headline show. Sully Erna en co. reizen op zaterdag 10 november naar Amsterdam, voor een show in poppodium de Melkweg. Hier betreedt de band het podium van de Max-zaal. De show staat natuurlijk vooral in het teken van de gloednieuwe plaat  ‘When Legends Rise’, die op 27 april verscheen.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.