Godsmack in juni 2019 naar 013 Tilburg

Geschreven door op 5 december 2018 om 12:13
Godsmack - Foto: Andreas Lawen, Fotandi (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

Godsmack komt voor de vierde keer naar Nederland! In juni 2019 staat de Amerikaanse metalband in poppodium 013 te Tilburg. 

Godsmack naar 013

Godsmack geeft op woensdag 19 juni 2019 een concert in 013 te Tilburg. Het is de tweede headline-show in Nederland ooit en tevens het vierde optreden dat de rockers geven op Nederlandse bodem. Eerder werd een concert aangekondigd in de Melkweg dat plaatsvindt op maandag 11 maart 2019. Beide shows staan in het teken van het nieuwste album When Legends Rise.

Kaartverkoop

Tickets gaan op zaterdag 8 december 2018 in de verkoop. Vanaf 10:00 uur zijn kaarten verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

When Legends Rise

Het nieuwe album van Godsmack genaamd When Legends Rise werd uitgebracht in april 2018. Op de website van de band staat het volgende over hun zevende plaat:

”When Legends Rise is a metaphor. Life can get challenging at times. It can knock you onto the ground. However, if you reach inside of yourself, find that inner strength, and rise up again, you’ll flourish.’

 

Bron: TivoliVredenburg, Melkweg, godsmack.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.