Alter Bridge in juni 2023 naar Poppodium 013 Tilburg

Geschreven door op 14 februari 2023 om 11:18
Myles Kennedy (Alter Bridge, Slash) - Foto: Markus Felix | PushingPixels (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Alter Bridge komt naar 013! De Amerikaanse band keert in juni terug op het Tilburgse podium, samen met special guest Mammoth WVH.

Alter Bridge naar 013 Tilburg

Goed nieuws voor fans van Alter Bridge! Waar de band in 2022 nog in de Amsterdamse Ziggo Dome stond, pakken de rockers het dit jaar een stuk intiemer aan. De metalband keert op zaterdag 3 juni 2023 terug in Tilburg voor een concert in Poppodium 013.

Myles Kennedy en co. worden bij de show gesteund door de groep Mammoth WVH van frontman Wolfgang van Halen, zoon van gitaarlegende Eddie van Halen.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 17 februari 2023 om 10:00 uur in de verkoop via de website van Ticketmaster. Zijn de tickets niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plek bij de show!

 

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.