Bad Religion in augustus met show naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 14 maart 2018 om 10:32
Bad Religion - Author: Antje Naumann (AllSystemsRed) - Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0

Bad Religion komt voor een optreden naar Nederland! De Amerikaanse punkrockband staat op 6 augustus op de planken van TivoliVredenburg in Utrecht. 

Bad Religion in TivoliVredenburg

Goed nieuws voor de fans van Bad Religion! Zij kunnen deze zomer hun favoriete band live zien in TivoliVredenburg. Op 6 augustus beloven de punkrockers een fenomenaal optreden te geven in Utrecht. Gezien de populariteit van de mannen, kan het een fantastische avond worden!

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het concert begint aankomende vrijdag (16 maart). Tickets zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster van TivoliVredenburg.

Bad Religion

De band van frontman Greg Gaffin werd in 1980 in Los Angeles opgericht. Dat de band uiterst populair is bewijzen hun vijf miljoen verkochte albums wel. Met dit aantal zijn de muzikanten de best verkopende artiesten in hun genre. In TivoliVredenburg spelen zij voornamelijk hun nummers van hun album Suffer uit 1988. Verdere vullen zij de avond met andere hits als ‘21st century’ en ‘Punk Rock Song’. Vorig jaar stond de band in de Melkweg te Amsterdam en gaf het een spetterende show. Het optreden in Utrecht belooft zodoende veel!

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.