Guns N’ Roses werkt mogelijk aan nieuw materiaal

Geschreven door op 24 februari 2016 om 10:55
Axl Rose Guns N' Roses - Foto Raph_PH (Flickr, CC BY 2.0)

Er komen mogelijk nieuwe nummers aan van Guns N’ Roses! Gitarist Slash is momenteel in de studio om nieuw materiaal te schrijven voor de band.

Guns N’ Roses

Dit jaar belooft een goed jaar te worden voor fans van Guns N’ Roses! Naast de inmiddels aangekondigde reünie komt de band mogelijk binnenkort met nieuw materiaal! Voormalig Guns N’ Roses uitgever Arlett Veecke liet aan Classic Rock het volgende weten:

“Ik weet dat ze inmiddels wat aan het opnemen zijn. Ze zijn zeker weten bezig met iets daar in de studio. Axl is er nog niet geweest, maar Slash is zeker weten aanwezig en is niet bezig voor een ander.”

Reünie

Naast de twee bevestigde reünieconcerten op het Coachella festival, wordt er ook gesproken van een mogelijke stadiontour. Het Amerikaanse muziekmagazine Billboard zegt via betrouwbare bronnen te weten dat de band momenteel overleg pleegt voor een 25-daagse stadiontour in Noord-Amerika. Het is niet duidelijk of originele gitarist Izzy Stradlin en/of drummer Steven Adler de planken ook gaan betreden.

 

Bron: Classic Rock

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Guns N' Roses Nieuws · Nieuws · Roddels