Beyonce bang voor ontdekking zwangerschap

Geschreven door op 21 november 2011 om 17:46
Beyoncé - Fotocredits: Nat Ch Villa (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Tijdens concerten had Beyoncé moeite om haar zwangerschap te verbergen. De superster was bang dat haar zwangerschap ontdekt zou worden voordat ze het zelf bekend kon maken.

Beyoncé zwanger

De zangeres vertelde tijdens de presentatie van haar nieuwe concert-dvd ‘Beyoncé Live at Roseland‘ dat ze bang was dat haar zwangerschap ontdekt zou worden voordat ze het zelf bekend kon maken. “Ik had de hele tijd het gevoel dat iedereen het wist, dat iedereen het kon zien,” aldus Beyoncé. De voormalig ster van Destiny’s Child weet namelijk dat je zwaarder ademt als je zingt of danst tijdens zwangerschap.

De echtgenote van Jay-Z hoopt dat de opnames van haar concerten een leuk aandenken zullen zijn voor haar toekomstige kindje. “De baby kan straks zeggen: niet te geloven dat ik in die buik zat!” Voorlopig zal de zangeres niet meer optreden, de fans zullen minstens moeten wachten tot na haar bevalling in februari.

Single Ladies (Put A Ring On It)

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Beyoncé Nieuws · Fun Content · Nieuws · Roddels