Concerten Beyoncé in Johan Cruijff ArenA uitverkocht

Geschreven door op 7 februari 2023 om 13:18
Beyoncé - Foto: Rocbeyonce (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Beyoncé staat binnenkort tweemaal in een volle Johan Cruijff ArenA. Tickets voor de concerten waren dinsdagochtend binnen enkele uren volledig uitverkocht.

Beyoncé twee keer in uitverkochte Johan Cruijff ArenA

De concerten van Beyoncé in de Johan Cruijff ArenA zijn uitverkocht. ‘Queen Bey’ kondigde onlangs aan dat ze op zaterdag 17 juni 2023 naar de Johan Cruijff ArenA komt. Tickets voor deze show gingen op dinsdag 7 februari om 10:00 uur in de verkoop en al snel werd er een tweede concert aangekondigd, voor zondag 18 juni 2023. Enkele uren later is ook deze tweede show uitverkocht. De popster staat binnenkort zodoende tweemaal in een bomvolle Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

Hoe kom ik nu nog aan kaarten?

Zat jij dinsdagochtend klaar maar is het je niet gelukt om tickets te scoren voor één van de twee concerten? Dan hebben we hier een aantal tips voor je waardoor je Beyoncé dit jaar toch live kunt bewonderen:

  1. Blijf Ticketmaster in de gaten houden. Er kunnen altijd tickets vrijkomen, bijvoorbeeld door mislukte betalingen. Daarnaast bieden mensen die onverhoopt toch niet blijken te kunnen vaak hun tickets aan op het resaleplatform van Ticketmaster.
  2. Volg Artiesten Nieuws op social media en ontvang alle informatie wanneer er bijvoorbeeld extra tickets vrij komen of wanneer er een extra concert aangekondigd wordt.
  3. Bestel tickets via een alternatief verkooppunt zoals TopTicketshop. Je betaalt hier vaak wat meer, maar je bent in ieder geval verzekerd van een kaartje voor het concert!
  4. Probeer het eens over de grens! Beyoncé geeft concerten in verschillende landen, waaronder België en Duitsland.
  5. Gebruik je sociale netwerk. Laat iedereen weten dat je op zoek bent naar tickets voor het concerten door oproepen te posten op sociale media.
  6. Ga op zoek naar prijsvragen! Radiostations geven bijvoorbeeld regelmatig kaarten weg voor grote concerten zoals deze.

 

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Beyoncé Nieuws · Nieuws