Tuckerville 2019 bevestigt o.a. Douwe Bob en The Teskey Brothers

Geschreven door op 21 maart 2019 om 10:53
Douwe Bob - Credits: Albin Olsson - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Tuckerville 2019 heeft nieuwe namen aangekondigd! Onder andere Douwe Bob en The Teskey Brothers treden op tijdens het Enschedese festival.

Nieuwe namen Tuckerville

De nieuwe namen voor Tuckerville 2019 zijn bekend! Tijdens de uitzending van NPO Radio 2 op donderdag 21 maart 2019 bevestigde initiatiefneemster en organisator Ilse DeLange de nieuwe acts. Onder andere Douwe Bob, The Teskey Brothers, Asleep at the Wheel, The Steel Woods, Dylan LeBlanc en The Grand East zijn toegevoegd aan het affiche.

Ook Aidan & the Wild, Björn van der Doelen, Steph Grace en Town of Saints spelen op het festival. Zij geven een intieme kampvuursessie op het strand van het festival. Met deze namen is de line-up van het evenement bijna compleet.

Kaartverkoop

Tickets zijn reeds in de verkoop gegaan via Eventim. Uitverkocht? Kijk hier.

Tuckerville 2019

Dit jaar vindt het muziekfestival op zaterdag 7 september 2019 plaats. Net als de vorige edities is de locatie het recreatieterrein Het Rutbeek bij Enschede. Eerder werden onder andere James MorrisonBLØFSam Outlaw en organisator Ilse DeLange bevestigd.

 

Bron: Facebook, NPO Radio 2

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.