Michael Franti voor exclusief concert naar Amsterdam

Geschreven door op 16 juni 2016 om 14:46
Michael Franti - Foto: Kmeron | Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

De Amerikaanse muzikant Michael Franti komt naar Nederland! Op 24 oktober treedt de artiest op in de Melkweg in Amsterdam.

Michael Franti - Foto: Kmeron | Flickr

Michael Franti – Foto: Kmeron | Flickr

Michael Franti concert

Michael Franti is op wereldtour en komt deze herfst naar Nederland! De Amerikaanse artiest geeft op maandag 24 oktober een akoestische show in Melkweg The Max in Amsterdam. De zaal gaat open om 19:30 uur.

Michael Franti tickets

De voorverkoop start op vrijdag 17 juni om 10:00 uur. Tickets zijn onder andere te vinden op de website van Ticketmaster.

‘Soulrocker’

De Amerikaan gaat op tour met zijn nieuwe album ‘Soulrocker’, dat op 3 juni is uitgekomen. Het is drie jaar nadat zijn laatste album ‘All People’ is uitgebracht waarop de single ‘I’m Alive (Life Sounds Like)’ staat. Deze track werd gebruikt voor de trailers van ‘The Sims 4′ en ‘Rayman Legends’. Op de nieuwe plaat staat onder andere het nummer ‘Good to Be Alive Today’.

Met elk album proberen hij en zijn band Spearhead een nieuwe sound te laten horen. De bandleden zijn erg veelzijdig met genres zoals funk, reggae, jazz, folk en rock. Op veel van hun nummers staan mooie, inspirerende boodschappen. Franti is een actieve activist en dat is niet alleen in zijn muziek te horen. Zo heeft hij in 2001 een Domestic Human Rights Award gekregen voor zijn goede daden. De muzikant probeert de haat tegen te gaan en is supporter van een weldenkend, progressief Amerika.

YouTube player

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·