Simply Red in najaar 2020 naar Ziggo Dome

Geschreven door op 16 september 2019 om 10:10
Simply Red - Foto: Marco Rosanova (Wikimedia Commons, CC BY 3.0)

Simply Red komt terug naar Nederland! De legendarische Britse band reist in november 2020 naar Amsterdam voor een show in de Ziggo Dome.

UPDATE 23-9: Wegens overweldigende belangstelling heeft Simply Red besloten om nog een show in de Ziggo Dome te geven! De band staat ook op zaterdag 27 november 2020 op het podium van de Ziggo Dome. Tickets voor de extra show gaan op woensdag 25 september in de verkoop.

Simply Red naar Ziggo Dome

Groot nieuws voor fans van Simply Red! De wereldberoemde pop- en soulband keert eind 2020 terug naar Nederland voor een grote show. Frontman Mick Hucknall en co. brengen hun ‘Simply Red Tour 2020’ op vrijdag 27 november 2020 naar de Ziggo Dome. Tijdens de show kunnen fans rekenen op de grootste hits van de band, maar ook nummers van het nieuwe album dat op 8 november 2019 verschijnt.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Blue Eyed Soul’

De Britse band, die vooral in de jaren tachtig en negentig enkele grote hits scoorde met tracks als ‘If You Don’t Know Me By Now’ en ‘Something Got Me Started’, kondigde onlangs een gloednieuw album aan. Het nieuwe album, genaamd ‘Blue Eyed Soul’, verschijnt op 8 november. Frontman Hucknall heeft zin om het nieuwe materiaal te spelen: “I’m looking forward to playing it live because it’s real. I want to have a good time”

 

Bron: MOJO, Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.