One Direction vergelijkt zichzelf met the Beatles

Geschreven door op 8 oktober 2012 om 16:50
One Direction - Fotocredits: Sara Hiscoe (Flickr - CC BY-SA 2.0)

Boyband One Direction heeft een gewaagde uitspraak gedaan. In een interview met the Daily Star zeggen ze sterke vergelijkingen te zien tussen zichzelf en The Beatles.

In een interview met het Britse blad the Daily Star zei Harry Styles: “We hebben die film gezien over de Beatles dat ze voor het eerst voet zetten in Amerika en we zagen grote overeenkomsten in tussen hun persoonlijkheden en de onze.”

Niall Horan nuanceerde die uitspraak een beetje en bekende dat die overeenkomsten niet per se muzikaal hoeven te zijn: “Ze hielden er net als ons van om goed te lachen.” 

Op 12 november komt het nieuwe album van de Brits-Ierse band uit, die ‘Take Me Home’ zal gaan heten. De lead single daarvan wordt ‘Live While We’re Young”, die  anderhalve week geleden al uitgebracht werd en in Nederland zelfs al nummer 3 van de Single Top 100 haalde.

Overigens heeft Bol.com een leuke actie waarbij je kans maakt op 2 kaarten (incl. vervoer en hotel!) voor een uitverkocht concert van One Direction in Londen! Hier kun je lezen hoe je deze tickets kunt winnen.

One Direction – ‘Live While We’re Young’

YouTube player

Overzicht van One Direction Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Nieuws · One Direction Nieuws