Gorillaz hebben nog “veertig of vijfenveertig” nummers af te maken!

Geschreven door op 6 april 2017 om 14:38
Gorillaz - Foto Mobu27 (Flickr)

Er zijn nog zeker veertig à vijfenveertig Gorillaz nummers in de maak! Dit onthulde mede-oprichter en zanger Damon Albarn in gesprek met ‘Beats 1’-radio dj Zane Lowe.

‘Humanz’

Op 28 april brengt Gorillaz een nieuwe plaat uit! Het album heeft de naam ‘Humanz’ en de ‘deluxe’-editie van de plaat bevat maar liefst 26 tracks. Het uitkiezen van deze tracks zal vast niet makkelijk zijn geweest, want nu blijkt dat er nog veel meer nummers zijn geschreven!

“Nog veertig of vijfenveertig Gorillaz-nummers”

Zanger en songwriter Damon Albarn, de stem achter het cartoon bandlid 2D, onthulde dit in gesprek met radio-dj Zane Lowe: “Ik ga nu langzaam langs alle nummers die het album niet haalden en maak ze af.”

Albarn vertelt dat hij nog zo’n “veertig of vijfenveertig” nummers heeft af te maken: “Ik kan voorlopig nog wel achttien maanden vooruit, denk ik.”

‘Spirit House’

Wie niet kan wachten op de nieuwe plaat van Gorillaz kan op zaterdag 6 mei alvast een voorproefje krijgen! Dan opent de virtuele band namelijk een pop-up ‘Spirit House’ in de Gabrielt Rolt Galerie in Amsterdam. Hier kunnen fans een bijzondere ervaring verwachten, met exclusieve muziek en visuals. Deze worden door middel van fysieke installaties en projecties aan de bezoekers getoond.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Gorillaz Nieuws · Nieuws