Win 2 X 2 tickets voor de Gorillaz fan party in Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 11 juni 2018 om 10:00
Gorillaz fan party - Bron E-mail Boudewijn Boes

Op donderdagavond 14 juni organiseert We Speak Music een Gorillaz fan party in Paradiso Amsterdam. Artiestenieuws mag 2 x 2 tickets weggeven.

Win tickets voor de Gorillaz fan party in Paradiso

De Gorillaz Fan Party van We Speak Music is dé plek voor fans van de beste virtuele band ter wereld om te genieten van hun gezamenlijke passie. We nodigen sprekers uit die komen praten over 2D en co, organiseren een popquiz waarbij vette Gorillaz-prijzen zijn te winnen en vervolgens dansen we de nacht weg. Ben je klaar voor dit Feel Good feestje? ?

Het verhaal van Gorillaz is er één van een stel ongeregelde animatiefiguren (2D! Murdoc Niccals! Noodle! Russel Hobbs!) dat het samen trapte tot een van de meest innovatieve groepen ooit. Nou ja, misschien hadden geestelijk vaders Damon Albarn en Jamie Hewlett er ook iets mee te maken. In ieder geval werd het resultaat een pallet met kneiters van meezingers (‘Clint Eastwood’, ‘DARE’, ‘On Melancholy Hill’) en monsterachtige verkoopcijfers.

Hoe kun je tickets winnen?

Laat in een mail ovv ‘Gorillaz’ aan boudewijn@wespeakmusic.tv weten met wie je wil komen. Binnenkort worden de winnaars gekozen. Wil je zeker zijn van kaarten? Reserveer ze via de website van Paradiso. Kaarten kosten € 5,67 per stuk.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Gorillaz Nieuws · Nieuws · Winnen