WIN: Tickets voor The Bomb Digz in Q-Factory en Luxor Live

Geschreven door op 29 augustus 2019 om 19:35
The Bomb Digz - persfoto Live & Direct Concerts (toestemming, zie mail)

The Bomb Digz komen naar Nederland! De Amerikaanse R&B-groep komt in september naar Q-Factory en Luxor Live en jij kunt erbij zijn.

WIN: The Bomb Digz in Q-Factory en Luxor Live

De nieuwste R&B-sensatie uit Amerika geeft binnenkort twee shows in Nederland en jij kunt tickets winnen! The Bomb Digz, een groep vrienden uit New York wiens sound vaak vergeleken wordt met R&B-sterren als Usher en Bruno Mars, staan op vrijdag 27 september eerst op het podium van de Q-Factory in Amsterdam. Twee dagen later, op zondag 29 september, staat de groep in Luxor Live te Arnhem.

Artiesten Nieuws mag 2×2 tickets weggeven voor beide shows. Laat ons in onderstaande Facebookpost weten bij welke show jij aanwezig zou willen zijn en wie je graag mee zou willen nemen. De winnaars worden op vrijdag 20 september bekendgemaakt. Wil jij liever zeker zijn van een kaartje? Tickets voor de shows zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster en de websites van de poppodia.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Nieuws · The Bomb Digz Nieuws · Winnen