‘Reveal’, het langverwachte portret over Robbie Williams’ leven

Geschreven door op 21 september 2017 om 12:55
Robbie Williams - Fotocredits: Drew de F Fawkes (Wikimedia Commons)

Bestsellerauteur Chris Heath en Robbie Williams hebben er jarenlang aan gewerkt. Het boek ‘Reveal’ gaat over de echte hoogte en dieptepunten in Robbies leven en carrière.

Robbie Williams – ‘Reveal’

Bestsellerauteur Chris Heath heeft voor het boek ‘Reveal‘ jarenlang samengewerkt met Robbie Williams. Het resultaat is een levendig en gedetailleerd verslag over de onvervalste hoogte en dieptepunten in Williams leven en carrière.

‘Reveal’ is volgens Chris Health het ongecensureerde en aangrijpende portret waar duizenden fans jarenlang op gewacht hebben. Uiteraard met een flinke dosis humor.

Reveal

De Engelstalige versie van ‘Reveal’ is vandaag wereldwijd officieel uitgebracht. Vanaf dinsdag 3 oktober 2017 ligt ook de Nederlandse vertaling van het Boek in de schappen. Fans kunnen het boek online vooruit reserveren via Bol.com

De weg naar roem

Het is alweer twaalf jaar geleden dat Robbie Williams en Chris Heath het boek ‘Feel’, over de weg naar roem van Williams, publiceerden. Sindsdien heeft Robbie een onvoorstelbare groei als artiest doorgemaakt.

Robbie Williams - Fotocredits: Drew de F Fawkes (Wikimedia Commons)

Robbie Williams – Fotocredits: Drew de F Fawkes (Wikimedia Commons)

Leven en carrière

Robert P. Williams, zoals de zanger echt heet, heeft in de tussentijd zes soloalbums uitgebracht. Verder heeft Robbie zich weer aangesloten bij Take That, is hij meerdere malen op wereldtournee geweest en naar aanleiding van zijn twaalfde nummer 1-album in het Verenigd Koninkrijk, een uitverkochte concertreeks gegeven in Wembley Stadium. Wil je weten hoe het vandaag de dag met Robbie gaat? Kijk dan naar zijn Vlog: Vloggie Williams.

 

Bron: RobbieWilliams.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·