Concertreeks Zuiderpark Live kondigt eerste acts aan

Geschreven door op 10 januari 2023 om 11:25
Kiefer Sutherland naar TivoliVredenburg, Kiefer Sutherland Zuiderpark Live - By Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America (Kiefer Sutherland) [CC BY-SA 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)], via Wikimedia Commons

Zuiderpark Live heeft zijn eerste namen aangekondigd! Onder meer Kiefer Sutherland, Young Gun Silver Fox en de Edwin Evers Band geven dit jaar een concert in het Haagse Zuiderpark.

Zuiderpark Live kondigt eerste namen aan

Zuiderpark Live keert terug! Tijdens de concertreeks betreden verschillende bands en artiesten maandenlang het podium van het Zuiderpark in Den Haag. De organisatie heeft zojuist de eerste namen bekendgemaakt die dit jaar in het openluchttheater optreden:

  • 19 mei 2023: Edwin Evers Band
  • 20 mei 2023: Splendid
  • 8 juni 2023: Curtis Harding
  • 10 juni 2023: Pink Project
  • 23 juni 2023: Young Gun Silver Fox
  • 15 juli 2023: Kiefer Sutherland
  • 18 augustus 2023: Sons of the East

Concertkaarten

Tickets voor de shows gaan op vrijdag 13 januari 2023 om 10:00 uur in de verkoop via Ticketmaster. Zijn de tickets niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plaats bij de show!

 

Bron: Zuiderpark Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.