Seasick Steve voor openluchtconcerten naar Den Haag en Nijmegen

Geschreven door op 10 maart 2022 om 12:01
Seasick Steve - Thesupermat [CC BY-SA 4.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)]

Seasick Steve heeft twee nieuwe shows aangekondigd! De rocker komt aankomende zomer naar openluchttheaters in Den Haag en Nijmegen.

Seasick Steve naar Zuiderparktheater en De Goffert

Goed nieuws voor fans van Seasick Steve! De Amerikaanse rocker, die in mei al een concert in Paradiso Amsterdam op de planning heeft staan, heeft twee nieuwe shows in Nederland aangekondigd! Steve reist aankomende zomer naar Den Haag en Nijmegen voor openluchtconcerten in het Zuiderparktheater en De Goffert.

Het concert in het Haagse openluchttheater, onderdeel van concertreeks Zuiderpark Live, vindt op dinsdag 12 juli 2022 plaats. De show in de Nijmeegse Goffert staat gepland op dinsdag 9 augustus 2022.

Concertkaarten

Tickets voor de shows gaan op vrijdag 11 maart om 10:00 uur in de verkoop. Kaarten voor het concert in het Zuiderparktheater zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Tickets voor de show in De Goffert zijn verkrijgbaar via de website van Doornroosje Nijmegen.

 

Bron: Ticketmaster, Doornroosje

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.