AC/DC-zanger Brian Johnson eert Malcolm Young met emotioneel statement

Geschreven door op 21 november 2017 om 10:11
Malcolm Young en Brian Johnson (AC/DC) - Foto's: Raph_PH en Pandemonium73 (Flickr, Wikimedia)

AC/DC-zanger Brian Johnson heeft een emotioneel eerbetoon aan zijn overleden mede-bandlid Malcolm Young gedeeld. Young (64) overleed op 18 november.

Brian Johnson deelt emotioneel eerbetoon aan Malcolm Young

AC/DC-zanger Brian Johnson heeft zijn voormalig mede-bandlid Malcolm Young geëerd middels een emotioneel statement op zijn officiële website. Johnson en Young stonden 32 jaar lang samen op het podium, tot Young zich in 2014 genoodzaakt zag om de band te verlaten in verband met zijn vergaande dementie. De iconische ritmegitarist overleed op zaterdag 18 november op 64-jarige leeftijd.

“Ik ga hem zo erg missen”

In het statement zegt Johnson:

“Ik ben bedroefd door het overlijden van mijn vriend Malcolm Young, ik kan niet geloven dat hij er niet meer is. We hadden zulke geweldige tijden ‘on the road’. Ik was me er altijd van bewust dat hij een geniale gitarist was, zijn riffs zijn legendarisch geworden, net als hij zelf.”

“Ik stuur mijn liefde en sympathie naar zijn vrouw Linda, zijn kinderen Cara en Ross, en Angus, die allemaal kapot zullen zijn… Zoals we dat allemaal zijn. Hij laat een erfenis na die weinigen kunnen evenaren.”

“Hij hield niet van het beroemd zijn, daar was hij te nederig voor. Hij was de man die AC/DC startte omdat hij vond dat er ‘geen rock-‘n-roll’ was. Ik ben trots dat ik hem gekend heb en dat ik hem mijn vriend heb mogen noemen en ik ga hem zo erg missen. I salute you, Malcolm Young.”

 

Bron: brianjohnsonracing.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.