Spotify introduceert Fresh Finds playlist

Geschreven door op 4 maart 2016 om 13:04
Spotify Wrapped Work-out tracks Spotify - Fotocredits Pixelbay (CC0 Publiek Domein)

Spotify introduceert Fresh Finds: nieuwe playlists met nog onbekende artiesten -waar je waarschijnlijk nog niet van hebt gehoord- voordat ze groot worden.

Spotify – Fresh Finds

Na het succes van Discover Weekly, de wekelijkse playlist met twee uur aan persoonlijke muziekaanbevelingen, introduceert Spotify een nieuwe playlist die luisteraars muziek laat ontdekken en hun muzieksmaak laat verbreden: Fresh Finds.

Fresh Finds brengt elke woensdag de nieuwste tracks van onbekende artiesten die de wereld aan het veroveren zijn. Zo kun je hun muziek luisteren voordat het een mogelijke hit wordt! Fresh Finds is toegankelijk voor alle gebruikers via het Bladeren-menu in Spotify.

Luistergedrag

Voor Fresh Finds heeft de streamingdienst anoniem luistergedrag geïdentificeerd van luisteraars die meer naar opkomende muziek luisteren. Dit kan enerzijds door het combineren van vroege online rumoer op blogs en muziek websites en anderzijds door miljarden luisteruren op de streamingdienst. De vroege vogels op muziekvlak zijn de muziekkenners die voorspellen welke nummers muziektrendsetters binnenkort gaan streamen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Radio · Spotify Nieuws