Racoon pakt uit met Ziggo Dome concert

Geschreven door op 9 april 2015 om 12:00
Racoon (ArtiestenNieuws)

In november gaat Racoon in de grootste popzaal van Nederland spelen: de Ziggo Dome. Voor Racoon wordt dit het grootste concert tot nu toe. 

De band stond al eerder in een uitverkochte HMH, maar nog nooit in de Ziggo Dome. “Het is heel bijzonder dat we onze muziek kunnen spelen in de grootste popzaal van Nederland”, liet Bart van Racoon weten aan 3FM.

TICKETS VOOR RACOON

Op zaterdag 28 november gaat Racoon een concert geven in de Ziggo Dome Amsterdam. Kaarten voor deze show zijn vanaf zaterdag 11 april 2015 om 10.00 uur te koop. Op de website van het concert kun je kaartjes bestellen. Wil je zeker zijn van kaartjes? Kijk dan even op de website van Topticketshop, daar kun je namelijk kaartjes reserveren.

NIEUWE ALBUM; ALL IN GOOD TIME

Met het nieuwste album heeft de band inmiddels al zes studioalbums op hun naam staan. ‘All in good time’ is in februari dit jaar uitgebracht en nu al een groot succes. Het album werd deels opgenomen in de Abbey Road Studio in londen en van het opnameproces verscheen de TV-documentaire ‘Blue Days, Song Days’. Zaterdag 14 maart is deze uitgezonden op VPRO. Hieronder hebben we de trailer toegevoegd.

YouTube player

HARDCOREGROEP VICT’EM

Het begon voor Racoon allemaal met de hardcoregroep VICT’EM waar Bart van der Weide en Dennis Huige bijzaten. Hieronder is daar een nummer van te horen. Wellicht houden rock- metal- hardcoreliefhebbers hier iets meer van.

YouTube player

HITS VAN RACOON

Toen Bart en Dennis besloten te stoppen met de band, begonnen ze met Racoon. Met tweeen schreven en speelden ze liedjes. Binnen een paar maanden werd de band uitgebreid met nog twee bandleden. Inmiddels is Racoon erg bekend geworden bij het grote publiek. Dit mede dankzij de hitjes: ‘Love you more’, ‘No mercy’ en ‘Oceaan’. Hieronder is een wel hele aparte versie van Lucky all my life toegevoegd. Bart lijkt wel zat?

YouTube player

Hoe cool de bovenste versie ook is, de originele versie is toch wel wat beter. Luister hieronder naar de originele ‘Lucky all my life’.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws · Racoon Nieuws