Kensington kondigt extra concert in Amsterdamse Bostheater aan

Geschreven door op 8 april 2015 om 12:46

Nadat de kaarten voor het concert van de Nederlandse band Kensington de deur uitvlogen, besloten ze nog een concert aan te kondigen. Tussen de bloempjes en de bijtjes zal Kensington het bos laten zingen.

KAARTEN VOOR KENSINGTON IN AMSTERDAMSE BOSTHEATER

Het eerste, inmiddels uitverkochte, concert van Kensington in het Amsterdamse Bostheater zal op zondag 30 augustus 2015 plaatsvinden. Op Topticketshop zijn nog een beperkt aantal kaarten. Het nieuwe concert dat vandaag is aangekondigd, zal plaatsvinden op maandag 31 augustus. Weer zullen de vier heren om 17.00 het openluchttheater betreden in het Amsterdamse Bos. Voor kaarten kun je kijken op de website van Eventim.

HUISKAMERCONCERT KENSINGTON

Vannacht heeft Kensington een uniek ‘huiskamerconcert’ gegeven in de monumentale Domtoren van Utrecht. Het concert was akoestisch en onder begeleiding van een strijkkwartet. Voor de Utrechtse bandleden voelde het even als een thuiswedstrijd. Nog net geen 50 man werden geëntertaind door de rockformatie.

Eloi, de zanger van Kensington, zegt:

“Ik heb het gevoel dat ik me tijdens een optreden altijd kan verschuilen achter het geluid. Bij kleinere shows is het veel enger om jezelf bloot te geven omdat iedereen echt alles kan horen en alles kan zien. Daarom was dit zo leuk om te doen.’ Dit ‘eenmalige’ uitstapje krijgt gelukkig snel een vervolg, als het aan de band ligt in ieder geval. Helaas hebben we nog geen beelden van het concert in de Domtoren. Wel hebben we een concert preview die we jullie kunnen laten zien.”

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.