King Gizzard and The Lizard Wizard naar Nederland voor optredens

Geschreven door op 17 mei 2016 om 11:42

Hou je vast: King Gizzard and The Lizard Wizard komt naar Nederland! De Australische band komt begin september naar Amsterdam en Nijmegen!

King Gizzard and The Lizard Wizard concert

Goed nieuws! De psych-band King Gizzard and The Lizard komt naar Nederland voor twee optredens. De Band Met De Lange Naam staat op woensdag 31 augustus in Doornroosje Nijmegen, en op donderdag 1 september in Paradiso Amsterdam.

Kaarten

Kaarten voor de show zijn onder andere verkrijgbaar via de websites van de organisatoren. De kaartverkoop start op vrijdag 20 mei.

Oneindig luisterplezier

Het Australische zevental gaat hard. Heel hard.  Sinds de oprichting in 2010 heeft de band gemiddeld één album per jaar uitgebracht. Zo ook dit jaar. Het nieuwste album heet Nonagon Infinity, en heeft een eind zonder eind. Letterlijk. Zet de cd-speler op repeat, en hoor het einde soepel overgaan naar het begin.

Je zit dus in een infinite loop, en je kan niet meer stoppen met luisteren. Maar dat is niet erg, want het album is één grote heerlijke trip waarbij je vermoedt dat AC/DC en Tame Impala een kind hebben gehad, en deze een ontzettend lange naam hebben gegeven.

 

Bronnen: Paradiso en Doornroosje

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.