Justin Bieber bestolen tijdens concert

Geschreven door op 11 oktober 2012 om 14:09
Justin Bieber - Fotocredits Lou Stejskal (Wikimedia Commons)

Dat het niet altijd meezit met Justin Bieber, blijkt maar weer eens. Hij is naar eigen zeggen tijdens een concert in Washington beroofd, zo tweette hij.

Tijdens een concert van Justin Bieber zouden er spullen zijn gestolen van hemzelf en zijn manager, zo tweette hij gisteren. Hij was dan ook erg boos dat mensen niet van zijn spullen konden afblijven en riep in zijn tweet op om elkaars eigendommen te respecteren.

Volgens de lokale politie wordt de diefstal niet onderzocht, omdat er geen aangifte gedaan zou zijn door Bieber. Ze kunnen daarom geen onderzoek starten naar de diefstal, aldus de woordvoerder.

Wat er precies allemaal gestolen is, is niet helemaal duidelijk. Wel is er in ieder geval een computer en een camera van de popster gestolen, waar volgens hem veel persoonlijke dingen op stonden. Een fan reageerde daar al dan niet grappend op met de vraag of er toevallig ook een sex tape op stond.

Het zit de 18-jarige popster niet bepaald mee de laatste tijd. Zo werd vorige week zijn peperdure auto (een Fisker Karma) weggesleept nadat die 4 uur geparkeerd stond op een plaats waar de auto maximaal een kwartier had mogen staan.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Justin Bieber Nieuws · Nieuws