Milow voor concerten naar Nederland

Geschreven door op 25 augustus 2016 om 10:17
Milow - Fotograaf Simon Schoeters (CC Flickr) (CC BY 2.0)

’s Lands favoriete Vlaming komt naar Nederland! De singer-songwriter Milow bezoekt in december Utrecht en Groningen voor optredens!

Milow concert

Hij is regelmatig te zien op de Nederlandse televisie, maar in december is Milow weer eens te zien in de Nederlandse popzalen! De Vlaamse singer-songwriter komt op donderdag 1 december naar de Groningse Oosterpoort, en op dinsdag 6 december naar de Utrechtse TivoliVredenburg.

Milow kaarten

Tickets voor de optredens zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop start op vrijdag 26 augustus om 10:00.

Aaaaayooo

Wie kent die uithaal niet? Bijna tien jaar geleden maakte de Vlaming het zoetsappige popliedje Ayo Technology van een nummer van 50 Cent. Het is nog steeds een concertfavoriet, net als You Don’t Know en You And Me (In My Pocket), wat net zulke poppareltjes zijn. Stuk voor stuk prachtige meezingers.

Dit jaar pakte de Vlaming het anders aan. Met de producer Brian Kennedy (Rihanna, Chris Brown) sloeg hij een heel andere richting in. Het nieuwe album Modern Heart is daarom ook niet alleen gevuld met zoete pop, maar ook met beats en electronica. Zo heb je ‘m nog nooit gehoord!

YouTube player

Bronnen: TivoliVredenburg en De Oosterpoort

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.