Jett Rebel geeft grootste concert ooit in Rotterdam

Geschreven door op 24 augustus 2016 om 11:56
Jett Rebel - Fotograaf: Oscar Anjewierden - Bron: Flickr (CC BY-ND 2.0)

Het houdt niet op bij Jett Rebel. Een nieuw album, een verrassingsconcert op Lowlands en, surprise surprise: een megagroot concert in Rotterdam!

Jett Rebel concert

Zo hoor je niks van ‘m, zo is hij all over the news. Jett Rebel houdt deze weken de gemoederen hoog. Eerst een stel kleine concerten aankondigen, daarna een nieuw album, daarna staat hij out of nowhere op Lowlands. En daar was hij weer gisteravond, met de grootste aankondiging van het stel. Letterlijk. Op zaterdag 4 februari 2017 geeft de rebel zijn grootste concert ooit in Ahoy Rotterdam

Jett Rebel kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere te koop via Friendly Fire. De kaartverkoop start op vrijdag 26 augustus om 10:00.

Out of somewhere

Alsof hij het er om doet. Jelte weet wel hoe hij een tijd lang de aandacht op zich weet te vestigen. Uit het niets stond de jonge ster op zaterdagavond op de India van Lowlands om zijn nieuwe album Don’t Die On Me Now te presenteren. Hoewel, uit het niets.. Omdat het als Don’t Die On Me Now op het affiche stond, en hij zelf de nieuwe albumtitel op 3FM liet lekken, was er weinig verrassends meer aan. Maar toch.

Het publiek was enthousiast, en dat is het belangrijkste. Het album is voor hen voor het eerst integraal gespeeld, en vanaf vrijdag voor de rest van het land te horen. Daarna begint de alleskunner met zijn kleine clubtour, waarna hij in februari in Ahoy staat. Het wordt alleen maar groter bij deze gozer.

YouTube player

Bron: Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

  • Pingback: Jett Rebel geeft grootste concert ooit in Rotterdam » NieuwsInAktie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.