Muse tickets verkoop van start voor Ziggo Dome

Geschreven door op 14 juni 2012 om 9:45
Muse (Matt Bellamy) - Foto Danisabella (Flickr)

Straks om 10:00 start de kaartverkoop voor de Britse rockgroep Muse. De populaire rockgroep komt naar Nederland en staat op 17 december in de Ziggo Dome te Amsterdam.

De band, die al drie keer een Award won voor de beste Live band, is een dag later te aanschouwen in het Sportpaleis in Antwerpen.

Dat de mannen wederom voor een spektakel gaan zorgen, is bijna een understatement te noemen. De groep creëert iedere keer weer een spectaculaire setting die tot de verbazing doet staan.

In Nederland is het succes van de band duidelijk te merken. Zo behaalden ze diverse Top 40-noteringen en stonden ze afgelopen jaar met de nummers ‘Knights of Cydonia‘, ‘Plug in Baby‘, ‘Starlight‘ en ‘Uprising‘ in de Top 2000.

De kaarten voor het concert op 17 en 18 december zijn vanaf vandaag te verkrijgen via Live Nation en kosten tussen de 50 en 55 euro.

Is de Ziggo Dome nou uitverkocht en wil jij alsnog naar het concert in Amsterdam? Zoek dan naar Muse Tickets voor officiële kaarten voor beide optredens.

Bekijk de video hieronder om alvast een beetje van de concert sfeer te proeven.

Muse – Hysteria [Live vanuit het Wembley Stadion]

Overzicht van Muse Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Muse Nieuws