Opnieuw een petitie tegen Kanye West gestart

Geschreven door op 20 januari 2016 om 16:15
Kanye West - Foto: David Shankbone - Wikimedia Commons (CC BY 3.0)

Voor de zoveelste keer is er een petitie rondom Kanye West gestart. Fans van David Bowie willen niet dat de rapper een coveralbum met Bowie-nummers maakt.

Kanye West petitie

In de petitie wordt gevraagd om een verbod voor Kanye West om nummers van de overleden zanger te coveren. Volgens de initiatiefnemer is David Bowie ‘een van de belangrijkste musici van de 20e en 21e eeuw’ en is het ‘heiligschennis als Kanye dat ruïneert’. De petitie is inmiddels al meer dan 10.000 keer ondertekend.

Coveralbum

Eerder deze week gingen geruchten dat de Amerikaanse rapper een coveralbum wilde maken met nummers van David Bowie, omdat hij de overleden zanger als een grote inspiratiebron zag. Onlangs liet de rapper weten dat die geruchten niet waar zijn en dat er geen coveralbum komt.

Petities

Kanye West is vaker het onderwerp van petities: zo startten bezoekers van het Britse Glastonbury-festival een petitie om te voorkomen dat de rapper zou optreden op het festival. Die petitie werd meer dan 130.000 keer ondertekend. Onlangs startte een fan van Kanye nog een petitie om een (westelijk) station naar hem te vernoemen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Kanye West Nieuws · Nieuws · WTF