Miley Cyrus verschijnt nooit meer op de rode loper

Geschreven door op 13 september 2016 om 14:37
Top 100, Miley Cyrus - Fotocredits: kerainoscopia (Wikimedia Commons)

Nee, de zangeres stopt niet. Toch gaan we Miley Cyrus niet meer op de rode loper zien. Dat vertelt de popster in een interview met het blad Elle. 

Honger in de wereld

De reden dat Miley niet meer op de rode loper wil verschijnen is omdat ze het ongepast vindt. Zij staat in de schijnwerpers terwijl er veel mensen in de wereld lijden.

“Ik doe het nooit meer. Waarom, als er mensen dagelijks omkomen van de honger, sta ik op een rode loper? Omdat ik belangrijk ben? Omdat ik beroemd ben? Zo ben ik niet.”

Vrijwilligerswerk

In haar vrije tijd zet Miley zich graag in voor daklozen en LHBTI-jongeren met problemen. Hiervoor heeft ze zelf een stichting opgericht genaamd: Happy Hippie. Ze wil met de stichting zo veel mogelijk mensen helpen. Vanwege dit doel is ook het besluit genomen om niet meer op de rode loper te verschijnen.

Carrière

Volgend jaar zal de zangeres en actrice weer te zien zijn in de jury bij The Voice. Ook zal ze een rol spelen in de serie Crisis in Six Scenes. Op 22 juni 2014 stond Miley nog in de Ziggo Dome in Amsterdam met haar Bangerz tour om het album Bangerz te promoten.

Luister hier naar We Can’t Stop:

YouTube player

Bron: Elle, RTL Nieuws

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Miley Cyrus Nieuws · Nieuws