Bars and Melody eind september voor concert naar Patronaat

Geschreven door op 25 april 2016 om 14:21

Het jonge zangduo Bars and Melody komt weer naar Nederland. De populaire ex-Britain’s Got Talent deelnemers geven op vrijdag 30 september een optreden in Patronaat in Haarlem.

Bars and Melody naar Nederland

Goed nieuws voor fans van Bars and Melody! De jonge Britse tienersterren komt voor een concert terug naar Nederland! Op vrijdag 30 september staan de kindsterren in Patronaat te Haarlem. Kaarten voor het concert zijn reeds in de verkoop gegaan via de Nederlandse website van Ticketmaster.

Uitverkocht Patronaat

Vorig jaar in november 2015 waren de kindsterren ook al voor een show in Haarlem. Deze raakte volledig uitverkocht. Dit jaar wordt het evenement georganiseerd door de Hitkrant, net zoals vorig jaar dus!

Tweede album Bars and Melody

Tijdens het concert laat het duo waarschijnlijk een aantal nieuwe nummers horen. Op dit moment zijn ze bezig met een nieuw album, waarvan de titel nu nog niet bekend is. Het wordt hun tweede album, het debuutalbum 143 kwam vorig jaar op 22 augustus uit. Dit album is onder andere te koop via bol.com.

 

Bron: Patronaat

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.