X Ambassadors in voorjaar 2020 naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 16 oktober 2019 om 12:34
X Ambassadors - Fotocredits: Abby Gillardi - WIkimedia Commons (CC BY 2.0)

De mannen van X Ambassadors brengen in 2020 hun indierock naar Nederland! De Amerikaanse band staat in februari 2020 in de Utrechtse TivoliVredenburg.

X Ambassadors naar TivoliVredenburg

Fans van de indierockgroep X Ambassadors opgelet! De band achter superhit ‘Renegades’ komt in het voorjaar van 2020 naar Nederland. Op donderdag 27 februari 2020 staat het drietal in TivoliVredenburg.

De show vindt plaats in de Pandora-zaal, waarvan de deuren om 19:30 uur openen en het optreden om 20:15 start. De support act van de avond is vooralsnog onbekend.

Concertkaarten

Tickets zijn vanaf vrijdag 18 oktober 2019 om 11:00 uur verkrijgbaar via de website van TivoliVredenburg. Uitverkocht? Kijk hier!

Doorbraak

In 2014 werd X Ambassadors door Imagine Dragons ontdekt en op sleeptouw genomen. Een mooie kans, want de bandleden kregen al snel een platendeal bij Interscope aangeboden. Slechts een jaar later brachten de indierockers het album ‘VHS’, met megahits ‘Renegades’ en ‘Unsteady’, uit. De singles waren goed voor een internationale doorbraak, en uit de nieuwe bekendheid kwamen samenwerkingen met andere grote artiesten voort. Zo is de indierockband onder andere te horen op nummers van Machine Gun Kelly en Lil Wayne.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.