The New Power Generation, ex-begeleidingsband Prince, naar Nederland

Geschreven door op 10 april 2018 om 10:24
Prince + The New Power Generation - Foto Levi Seacer (CC BY-SA 4.0) The Revolution

The New Power Generation komt naar Nederland! De band, die tussen 1990 en 2013 de iconische zanger Prince begeleidde, reist aankomende zomer naar poppodia in Tilburg en Amsterdam.

The New Power Generation naar Nederland

Goed nieuws voor fans van Prince! The New Power Generation, de voormalige begeleidingsband van de legendarische zanger, komt aankomende zomer naar Nederland! Na het overlijden van Prince in 2016 besloot de band als tribute-act verder te gaan. De tour die het collectief in 2016 ondernam was een groot succes en daarom is besloten om in 2018 opnieuw de weg op te gaan!

De band reist op dinsdag 7 augustus naar het Tilburgse poppodium 013. Een dag later, op woensdag 8 augustus, is de Grote Zaal van Paradiso Amsterdam aan de beurt. Bezoekers kunnen een avond vol funk, soul en R&B verwachten met de grootste hits van His Royal Badness.

Concertkaarten

Tickets voor de shows gaan op donderdag 12 april in de verkoop en zijn onder meer verkrijgbaar via de Ticketmaster van Ticketmaster.

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.