Elton John geeft concert in Ziggo Dome Amsterdam

Geschreven door op 25 januari 2016 om 10:39

Sir Elton John komt naar Nederland! De extravagante zanger geeft op 22 november 2016 een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Wonderful Crazy Night Tour

De concerten van John maken onderdeel uit van de Wonderful Crazy Night Tour. Die tour is momenteel in volle gang in de Verenigde Staten en zal vanaf mei Europa aandoen. Op dit moment is er nog geen show in België aangekondigd.

Het is alweer een tijd geleden dat de Britse zanger voor het laatst een concert in Nederland gaf: in 2012 zou hij optreden in de Ziggo Dome, maar dat concert werd afgelast. Een festival in Den Haag waar John in 2011 op zou treden werd ook afgelast na een faillissement en al met al was Johns laatste Nederlandse show die doorging in 2009 in Ahoy.

Elton John Tickets

Kaarten voor Elton John in de Ziggo Dome zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Topticketshop Ticketmaster

De flamboyante Brit scoorde in 1970 zijn eerste Top 40-hit met het nummer Border Song. Daarna volgden nog vele hits, waarvan drie op nummer 1 terecht kwamen: Nikita (1985), Candle in the Wind ’97 (1997) en Sorry Seems to be the Hardest Word samen met Blue in 2003.

Daarnaast maakte John in 1994 de soundtrack van de Disneyfilm The Lion King, waaronder de beroemde Circle of Life.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.