Nielson voor concert naar Openluchttheater Caprera

Geschreven door op 6 april 2017 om 10:57

Nielson treedt op in Bloemendaal! Deze zomer is de singer-songwriter te zien op het podium van Openluchttheater Caprera!

Nielson in concert

Kan jij geen genoeg krijgen van onze eigen Nederlandse singer-songwriter? Goed nieuws! De zanger betreedt op zaterdag 15 juli het podium van openluchttheater Caprera.

Kaarten voor de show

Kaarten voor het concert zijn al beschikbaar! Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

Nielson

Geen enkele Nederlandse artiest heeft zoveel bereikt in twee en een half jaar. Het debuutalbum Zo Van Ah Yeah kwam binnen op nummer twee in de hitlijst. Al snel volgden enorme hits, gouden en platina awards en optreden in grote zalen als TivoliVredenburg en Paradiso. Ook mocht de singer-songwriter in het voorprogramma staan van Guus Meeuwis! Je kent Niels waarschijnlijk van de hits Beauty And The Brains, Hoe, Sexy als ik dans en de samenwerking met Bløf op Mannenharten.

Bron: Caprera

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.