James Morrison voor concert naar HMH Amsterdam

Geschreven door op 11 oktober 2011 om 14:12
Tuckerville, James Morrison - foto: Jørn Gjersøe - bron: FlickrJames Morrison - foto: Jørn Gjersøe - bron: Flickr

Fans van James Morrison opgelet! De bijzondere zanger geeft dit voorjaar een concert in Heineken Music Hall, Amsterdam.

In 2006 brak James Morrison door in Nederland met zijn debuutalbum ‘Undiscovered’. Op dit album stonden grote hits als ‘You Give Me Something’ en ‘Wonderful World’. Onlangs bracht de zanger zijn derde album uit, ‘The Awakening’. De 27-jarige Morrison vindt dit zijn beste album tot nu toe. Hij zegt erover: “Ik zie mijn eerste twee albums meer als een oefening, nu ben ik ‘afgestudeerd’. Dit album voelt voor mij als mijn echte eerste plaat.” Een bekend nummer van het album, ‘Slave to the Music’, was deze zomer al een grote hit in Nederland. Concertorganisator Mojo maakte vandaag bekend dat Morrison op 16 maart een concert geeft in de HMH, Amsterdam. Tickets zijn vanaf aanstaande vrijdag 10:00 uur verkrijgbaar bij Ticketmaster. Zorg dus dat je er vrijdag op tijd bij bent!

James Morrison gaf eerder al uitverkochte concerten in Nederland. Daarom is het echt van belang dat je er snel bij bent als je graag naar zijn concert wilt! Is het te snel uitverkocht vrijdag? Dan kan je vaak nog James Morrison Tickets bestellen bij veilige ticketmarktplaatsen. Deze ticketmarktplaatsen hebben een erkend keurmerk en zijn dus een goede optie voor als je geen kaartje hebt kunnen bemachtigen.

Succes met het kopen van een ticket!

James Morrison – Slave To The Music

YouTube player

Voor meer informatie kijk je op JamesMorrisonMusic.com of de James Morrison Wiki.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags: