James Morrison in najaar 2019 naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 17 juni 2019 om 13:18
James Morrison TivoliVredenburg, James Morrison concert, James Morrison - Fotocredits: Drew de F Fawkes - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

In oktober 2019 komt James Morrison naar Amsterdam voor een concert in Paradiso! Het bezoek van de singer-songwriter staat in het teken van zijn nieuwe album ‘You’re Stronger Than You Know’.

James Morrison naar Paradiso

Op dinsdag 8 oktober 2019 treedt James Morrison op in de Grote Zaal van poptempel Paradiso! De show in Amsterdam staat in het teken van het nieuwe album van de singer-songwriter, ‘You’re Stronger Than You Know’. Het is tevens het enige concert dat de Britse zanger in Nederland geeft. Deze avond brengt Morrison zowel nieuw materiaal als zijn klassiekers ten gehore. Daarnaast komt de megahit ‘You Give Me Something’ ongetwijfeld voorbij.

Ticketverkoop

Concertkaarten zijn verkrijgbaar via de website van Paradiso, vanaf vrijdag 21 juni 2019 om 10:00 uur. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

Morrison

Na de release van zijn debuutalbum ‘Undiscovered’ in 2006 ging het snel voor de Britse James Morrison. Nummers als ‘You Give Me Something’ en ‘The Pieces Don’t Fit Anymore’ werden niet alleen goed ontvangen in het Verenigd Koninkrijk. De soulvolle nummers van de singer-songwriter bereikten ook de Nederlandse hitlijsten. In maart 2019 kwam alweer het vijfde studioalbum van de zanger uit, ‘You’re Stronger Than You Know’. Voor deze plaat werkte hij onder andere samen met zangeres Joss Stone. Beluister deze samenwerking hier:

 

Bronnen: Paradiso, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.