O’G3NE verlengt theatertour in 2017/2018 vanwege groot succes

Geschreven door op 15 december 2016 om 10:34
OG3NE, O'G3NE - Foto: Robin Kamphuis (wikimedia Commons)

De drie meiden van O’G3NE verlengen hun succesvolle theatertour met nog eens 56 shows eind 2017 en begin 2018. In totaal spelen de dames nu 100 ‘Three Times A Lady’-shows.

Succestour O’G3NE

De drie hebben al een succesvolle theatertour achter de rug, met nog een paar optredens te gaan in februari. Daar komen nu nog eens 56 shows bij tussen oktober 2017 en maart 2018. De groep geeft daarbij concerten door het hele land voor hun ‘Three Times A Lady’-tour.

Bekijk de afbeelding rechts voor alle data en locatie’s van de succestournee 2017/2018.

O’G3NE kaarten

Kaarten voor de uitgebreide tour van de drie meiden begint vandaag (15 december) om 12:00 uur. Tickets zijn onder andere via de websites van de theaters en deze verkooppunten verkrijgbaar:

Primair:

Impact Entertainment

Secundair:

Topticketshop

Songfestival

De drie zussen werden bekend toen ze als Lisa, Amy en Shelley meededen aan het Junior Songfestival. In 2014 deden ze mee aan het vijfde seizoen van The Voice of Holland als O’G3Ne. Sindsdien timmeren ze hard aan de weg: in september kwam debuutalbum We Got This uit en ze keren volgend jaar namens Nederland terug naar het Eurovisie Songfestival.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.