Hit of Shit: O’G3NE brengt nieuwe single ‘But I Do’ uit

Geschreven door op 27 oktober 2017 om 14:29
OG3NE, O'G3NE - Foto: Robin Kamphuis (wikimedia Commons)

Op 26 oktober bracht meidengroep O’G3NE eindelijk haar nieuwe single ‘But I Do’ uit. Onder andere zangeres Zara Larsson werkte mee aan de track.

O’G3NE brengt nieuwe track ‘But I Do uit’

Op 12 oktober gaven de meiden van O’G3NE al een voorproefje van hun nieuwste single tijdens het 52ste Gouden Televizier-Ring Gala.

Nu is de track daadwerkelijk uit! Lisa Amy en Shelley hebben de laatste tijd hard aan nieuwe muziek gewerkt. We gaan er dus vanuit dat we de komende tijd nog meer nieuwe muziek van de meidengroep kunnen verwachten.

Zara Larsson

Verschillende songwriters en producers werden namens het management van O’G3NE gevraagd om nummers te schrijven voor de meidengroep. Uiteindelijk is er een selectie gemaakt uit deze songs en hebben de dames er meerdere opgenomen, waar ‘But I Do’ de eerste van is.

We kunnen de komende tijd dus nog meer nieuwe muziek van de meidengroep verwachten. Leuke bijkomstigheid: Zara Larsson, bekend van o.a. het nummer ‘Lush Life’, heeft meegeschreven aan dit nummer.

Internationale look

Het is velen opgevallen dat de looks van de drie dames bij het optreden op het Gouden-Televizier Ring Gala volledig op de schop zijn gegaan. Het management van de meiden geeft aan dat het talent van O’G3NE verder reikt dan onze landsgrenzen en dat daar, naast een ander type muziek, ook een andere look voor de zussen bij komt kijken.

Hit of shit

Heb jij de nieuwe single van O’G3NE al gehoord? Wat vind je ervan? Is het een hit of shit? Beluister de track en laat het ons weten in de poll!

 

Bron: OG3NE.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.