Josje Huisman is “klaar om nieuwe muziek te laten horen”

Geschreven door op 1 april 2019 om 13:03
Josje Huisman (Cropped) - Fotocredits: Mark Goes (Wikimedia Commons)

Josje Huisman geeft haar muzikale carrière nog een kans. Na haar vorige single ‘Gasolina’ is de zangeres naar eigen zeggen klaar om opnieuw muziek uit te brengen. 

Josje Huisman nieuwe muziek

De 33-jarige Josje Huisman is bezig met het maken van nieuwe muziek. Dit laat de ex-K3 zangeres weten op haar Instagram: “Ik ben er wel klaar voor om nieuwe muziek te laten horen. Komt eraan!” Drie dagen daarvoor vertelde de zangeres op hetzelfde platform dat zij tijdens haar zwangerschap al in de studio te vinden was: “Hier ben ik met een bolle buik in de studio om nieuwe muziek in te zingen.. niet omdat het moest, maar omdat het kon. Ik had er zin in. Wat een luxe, ik weet het!” aldus Huisman.

Het Laatste Nieuws

Volgens de Belgische website Het Laatste Nieuws is de aankomende single “veel hoogstaander” dan haar vorige track ‘Gasolina‘. Sony Music vertelt het volgende over het nieuwe materiaal: “Haar nieuwe nummer is qua genre totaal verschillend van Gasolina. Josje blijft wel in het Nederlands zingen en het is nog steeds pop, maar dan kwalitatiever.” De releasedatum en titel van het nummer zijn nog niet bekendgemaakt.

Gasolina

Op vrijdag 29 september 2017 bracht de kersverse moeder haar eerste solotrack uit, getiteld ‘Gasolina. Hiermee wilde de zangeres haar brave K3-imago loslaten. Dat lukte, maar haar track werd met gemengde reacties ontvangen. Bekijk de video hieronder:

YouTube player

 

Bronnen: Instagram, Het Laatste Nieuws, RTL Boulevard

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Josje Huisman Nieuws · K3 Nieuws · Nieuws · Roddels