Hit Of Shit: Josje Huisman brengt eerste eigen single uit sinds K3

Geschreven door op 29 september 2017 om 12:30
Josje - Foto Persbericht Zusje de Boer

Voormalig K3-lid Josje Huisman lanceert vandaag officieel haar eigen debuutsingle genaamd ‘Gasolina’. Hiermee laat ze een andere kant zien van zichzelf.

Josje Huisman brengt single ‘Gasolina’ uit

Niemand minder dan Josje Huisman, bekend geworden door K3, brengt vandaag haar eerste eigen nummer uit. De debuutsingle genaamd ‘Gasolina’ laat een hele andere kant van de zangeres zien. Josje weet niet zeker of ze het K3 imago van zich af kan schudden maar doet hiermee een goede poging. In een interview met Metro laat Josje weten:

“Ik zie dit ook als een leuk proces om te zien wat er allemaal bij komt kijken als je echt je eigen muziek maakt. Nu K3 zonder mij verder gaat, zal het op den duur wel wat meer naar de achtergrond verdwijnen, maar het zal wel altijd een deel van mij blijven en daar heb ik absoluut geen moeite mee.”

Op dit moment werkt de blonde zangeres hard aan haar Nederlandstalige debuutalbum. Huisman over de single in een statement:

 Natuurlijk heb ik mijn inspiratie, maar ik wil die niet opdringen, maak als luisteraar je eigen verhaal maar. Het mijne hoor je wel, als je wil.

Hit of Shit

 

Bron: Persbericht ZusjeDeBoer

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·