Machine Gun Kelly naar 013 Tilburg en Oosterpoort Groningen

Geschreven door op 6 juni 2017 om 10:54

Machine Gun Kelly fans opgelet! De rapper gaat dit jaar op tournee! De 27-jarige artiest is in oktober op twee verschillende locaties in Nederland te bewonderen.

Machine Gun Kelly

Het is alweer een jaar geleden dat ‘The Gunner’ in de Amsterdamse Melkweg stond. Maar niet getreurd, de rapper is terug! Naar aanleiding van zijn nieuwe album Bloom gaat hij touren. En ja, ook in Nederland! Machine Gun Kelly is op 5 oktober te zien bij poppodium 013 in Tilburg en op 6 oktober in de Oosterpoort Groningen.

Tickets

Tickets voor beide concerten zijn te verkrijgen vanaf 9 juni 10:00 uur. Deze kun je vinden bij de volgende verkooppunten:

Primair;

Tickets 013 Tickets Oosterpoort

Secundair:

Concertkaarten

Nieuw album Bloom

Na de megahit Bad Things, die de rapper scoorde in samenwerking met Camilla Cabello, is hij niet meer stil te krijgen. Zo bracht hij vorige maand zijn derde studioalbum Bloom uit. Deze plaat behaalde in Amerika een nummer drie positie in de Billboard R&b en Hip-hop charts.

Bron: Poppodium 013, Oosterpoort

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.