Mike Shinoda in maart 2019 naar AFAS Live

Geschreven door op 26 november 2018 om 11:10
Mike Shinoda (Linkin Park) - Foto: Norrel Blair (Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0)

Mike Shinoda, bekend van de band Linkin Park, komt volgend jaar naar Nederland! In maart 2019 staat de Amerikaanse zanger/rapper in de Amsterdamse AFAS Live.

Mike Shinoda in AFAS Live

Mike Shinoda, mede-oprichter van Linkin Park, geeft op donderdagavond 21 maart 2019 een concert AFAS Live te Amsterdam. De show in Amsterdam is onderdeel van de Post-Traumatic-tour. Het is de eerste keer dat de Amerikaanse artiest zonder Linkin Park een concert geeft in Nederland.

Concertkaarten

De kaartverkoop start op vrijdag 30 november 2018 om 10:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via Eventim. Uitverkocht? Kijk hier.

Post Traumatic

Na het overlijden van Linkin Park-zanger Chester Bennington besloot Shinoda een album op te nemen om deze tragische gebeurtenis te verwerken. Dit resulteerde in een album vol met rauwe en persoonlijke nummers, genaamd Post Traumatic’. Deze plaat kwam uit in juni 2018. Op het album staan samenwerkingen met onder anderen Machine Gun Kelly en Blackbear.

 

Bronnen: afaslive.com, friendly fire, eventim

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.