Pinkpop bevestigt o.a. Mumford & Sons en George Ezra

Geschreven door op 26 november 2018 om 10:21
Game of Thrones, Mumford & Sons, Ziggo Dome, Uitverkocht, Marcus Mumford (Mumford and Sons) - Foto Ungry Young Man - CC Flickr (CC BY 2.0)

Voor de vijftigste editie van Pinkpop zijn er nieuwe namen bevestigd! Zo staat Mumford & Sons als tweede headliner op het Nederlandse festival.

Nieuwe namen Pinkpop 2019

In het weekend van 8 tot 10 juni staan George Ezra en Tenacious D op het podium van Pinkpop. Ook Mumford & Sons maakt zijn opwachting, waarmee zij de tweede headliner zijn van de vijftigste editie van het festival. Dit heeft de organisatie op maandag 26 november 2018 bekend gemaakt. Eerder werd Fleetwood Mac al aangekondigd als hoofdact.

Tickets

De kaartverkoop voor het festival start op zaterdag 16 maart 2019 via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Gouden Tip

Ook dit jaar kunnen de festivalliefhebbers een Gouden Tip doorgeven. Hierdoor krijgt de organisatie een beeld van welke nieuwe namen de bezoekers willen zien. Fans maken door het doorgeven van een tip kans op de eerste weekendtickets. Dit kan op de site van het evenement.

 

Bron: pinkpopfest

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.