Jan Smit ontvangt gouden plaat van Bryan Adams

Geschreven door op 11 november 2015 om 12:46
Jan Smit - Fotograaf: Martijn Kleingeerts - Flickr - Toppers

Jan Smit heeft op dinsdagavond 10 november bij RTL Late Night een gouden plaat in ontvangst mogen nemen van zijn grote idool Bryan Adams.

Jan Smit Voor Iedereen

De Volendamse zanger Jan Smit heeft dinsdagavond 10 november een gouden plaat in ontvangst genomen. Hij kreeg de onderscheiding van niemand minder dan zijn grote idool Bryan Adams. Beide zangers waren aanwezig bij een uitzending van RTL Late Night en in de kleedkamer wilde Smit nog even snel een ‘selfie’ maken met zijn idool.

Plots onderbrak Adams hem: “Nou je hier toch bent, ik heb wat voor je”, en haalde vervolgens de gouden plaat tevoorschijn. Smits tweede kerstalbum Voor Iedereen blijkt dus een groot succes. In slechts één weekend bereikte deze plaat de gouden status.

Bryan Adams in Ziggo Dome

De Canadese solo-rockartiest Bryan Adams komt volgend jaar nog een keer naar Nederland. Ditmaal echter niet om een gouden plaat uit te reiken aan een van onze BN’ers. Adams geeft namelijk een concert in Ziggo Dome Amsterdam. Het concert vindt plaats op dinsdag 24 mei 2016.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Bryan Adams Nieuws · Jan Smit Nieuws · Nieuws