Tokio Hotel volgend jaar naar Amsterdam en Eindhoven

Geschreven door op 29 oktober 2018 om 11:32
Tokio Hotel - Foto: ©Tezz Photography (ArtiestenNieuws)

Goed nieuws voor fans van Tokio Hotel! De poprockband komt in mei 2019 naar de Melkweg te Amsterdam en de Effenaar in Eindhoven.

Tokio Hotel naar Melkweg en Effenaar

In het voorjaar van 2019 komt Tokio Hotel naar Nederland voor twee concerten. Op woensdag 15 mei 2019 staat de band in zaal ‘The Max’ van de Amsterdamse Melkweg. Een dag later, op donderdag 16 mei 2019, treedt de rockband op in de Effenaar in Eindhoven. De concerten maken deel uit van hun Europese tour genaamd ‘Melancholic Paradise Tour 2019’. Zowel oude- als gloednieuwe tracks worden ten gehore gebracht.

Kaartverkoop

Tickets voor beide shows gaan in de voorverkoop op dinsdag 6 november 2018. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 10:00 uur via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier

Over Tokio Hotel

In 2005 braken zij door in Nederland met hun hit ‘Monsoon’, afkomstig van hun debuutalbumSchrei‘. Inmiddels hebben de muzikanten zes studioalbums op hun naam staan. Album Dream Machine kwam uit in 2017.

Bron: Melkweg, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.