Countryzangeres Mary Gauthier naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 10 april 2018 om 11:34
Mary Gauthier @ Roots of Heaven festival in Haarlem, the Netherlands. Auteur: Erik Joling (Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.5)

De Amerikaanse countryzangeres Mary Gauthier komt naar Nederland! Op 28 oktober verzorgt de singer-songwriter een optreden in TivoliVredenburg te Utrecht. 

Mary Gauthier TivoliVredenburg

Goed nieuws voor de fans van country en dan met name van Mary Gauthier! De singer-songwriter staat aankomende herfst op de planken van TivoliVredenburg in Utrecht.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het evenement is direct begonnen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van TivoliVredenburg.

Mary Gauthier @ Roots of Heaven festival in Haarlem, the Netherlands. Auteur: Erik Joling (Wikimedia Commons)

Mary Gauthier @ Roots of Heaven festival in Haarlem, the Netherlands. Auteur: Erik Joling (Wikimedia Commons)

Mary Gauthier

Mary Gauthier is een Amerikaanse countryzangeres en speelt ook Americanamuziek. De singer-songwriter kende een uiterst moeizame jeugd, die bol stond van drank- en drugsverslavingen en geweldsdelicten. Pas toen zij de 35 gepasseerd was, bracht de muzikante haar eerste nummer op de markt. Sindsdien kent zij echter veel succes en is zij bekend in binnen- en buitenland. Haar verleden is voornamelijk de inspiratiebron van al haar nummers. Het echte countrygevoel komt tijdens al haar optredens zodoende sterk naar voren!

Recent album

Het meest recente album van Gauthier is kort geleden dit jaar uitgebracht. Dit album, ‘Rifles & Rosary Beards’, bevat verhalen van oorlogsveteranen. Gauthier wil aandacht geven aan de verhalen over alle ellende in de oorlog. Omdat haar eigen leven eveneens minder gelukkig verliep, linkt zij deze verhalen aan haar eigen herinneringen. Het optreden in TivoliVredenburg belooft zodoende uiterst spectaculair te worden!

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.