De Staat kondigt opnieuw extra show in Nijmegen aan!

Geschreven door op 21 juni 2017 om 10:17
De Staat - Fotocredits: Clownhouse (Wikimedia Commons)

De Staat komt maar liefst vier keer naar thuisstad Nijmegen! De Nederlandse band blijkt immens populair, want het heeft opnieuw een extra show aangekondigd.

De Staat vier keer naar Nijmegen!

Goed nieuws voor fans van De Staat: de band staat nóg een keer in thuisstad Nijmegen voor haar speciale ‘in the round’ show! De Nederlandse rockers komen ook op donderdag 16 november naar De Vasim in Nijmegen. De populaire band heeft nu vier speciale shows gepland staan in haar ‘hometown’! De drie eerder aangekondigde shows zijn al uitverkocht.

Tickets voor de shows

De kaartverkoop voor de extra show is direct gestart. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten uitverkocht? Kijk dan hier.

‘In the round’

De bijzondere shows van de rockers zijn ter afsluiting van een lange, intensieve en succesvolle tour. Het zijn dan ook geen gewone shows: de band speelt ‘in the round’! Frontman Torre Florim legt het concept uit:

“Op een oud fabrieksterrein zetten we een grote tent neer waarin we speciale shows gaan spelen. Deze shows spelen we precies in het midden van het publiek, op een rond podium. Dit zorgt voor een totaal andere ervaring voor zowel het publiek als de band. Er is geen muur meer achter de band. Overal staat publiek. Dus we kunnen ons niet verstoppen. Alles wat we doen is zichtbaar. Waardoor iedereen nieuwe dingen kan ontdekken.”

De zanger vervolgt: “Deze tent is van ons, dus we proberen alle hoeken van deze tent te gebruiken. We zetten onszelf in een ongewone situatie, wat zal zorgen voor een ongewone, unieke show. Misschien raar, zoekend en vindend, ongetwijfeld niet altijd perfect, maar wel altijd spannend. Met genoeg nieuwe elementen. We zullen nieuwe nummers debuteren, geschikt gemaakt voor deze situatie. Een nieuw lichtplan. Een ander geluid. Een persoonlijker contact met het publiek. De Staat blijft De Staat, de rest wordt anders.”

Bron: Ticketmaster, De Staat In The Round

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.