De Staat kondigt extra ‘hometown’ show in Nijmegen aan!

Geschreven door op 15 juni 2017 om 10:27
De Staat (Cropped) - Foto: Ferdi de Gier (Flickr, CC BY-SA 2.0)

De Staat heeft een extra ‘hometown show’ aangekondigd! Naast 18 en 19 november, komt de populaire Nederlandse band ook op 17 november naar De Vasim in Nijmegen.

Extra show De Staat

Onlangs werd bekend dat De Staat voor een aantal speciale ‘in the round’ shows naar thuisstad Nijmegen komt. De kaartverkoop voor de twee aangekondigde shows gaat hard waardoor de band heeft besloten nog een extra show te geven! De Nederlandse rockers komen naast 18 en 19 november, ook op vrijdag 17 november naar De Vasim in Nijmegen.

Tickets voor de extra show

De kaartverkoop voor de extra show is direct van start gegaan. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten uitverkocht? Kijk dan hier.

In the round

De speciale ‘hometown shows’ van de rockers zijn ter afsluiting van een lange, intensieve en super succesvolle Europese tour. De band heeft dan ook iets zeer speciaals voor haar fans in petto. Op een speciale website voor de evenementen legt frontman Torre Florim het concept uit:

“Op een oud fabrieksterrein zetten we een grote tent neer waarin we speciale shows gaan spelen. Deze shows spelen we precies in het midden van het publiek, op een rond podium. Dit zorgt voor een totaal andere ervaring voor zowel het publiek als de band. Er is geen muur meer achter de band. Overal staat publiek. Dus we kunnen ons niet verstoppen. Alles wat we doen is zichtbaar. Waardoor iedereen nieuwe dingen kan ontdekken.”

De zanger vervolgt: “Deze tent is van ons, dus we proberen alle hoeken van deze tent te gebruiken. We zetten onszelf in een ongewone situatie, wat zal zorgen voor een ongewone, unieke show. Misschien raar, zoekend en vindend, ongetwijfeld niet altijd perfect, maar wel altijd spannend. Met genoeg nieuwe elementen. We zullen nieuwe nummers debuteren, geschikt gemaakt voor deze situatie. Een nieuw lichtplan. Een ander geluid. Een persoonlijker contact met het publiek. De Staat blijft De Staat, de rest wordt anders.”

Bron: Ticketmaster, De Staat In The Round

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.